23 January 2012

Padang Kota Lama...


Salam!


Wahhh. rasa nyer macam dah lama je aku tak update entry pasal makan-makan. Hehehe. So, aku nak sambung cerita semalam which is aku dengan family aku pergi makan dekan Padang Kota Lama. Alhamdulillah. Ada jugak rezeki mak aku nak makan pasembur. Hehehe. Time tue dah hampir pukul 10 malam tapi kat situ still lagi rami orang yang menjamu selera. Cuti lah kata kan. Foreigner pown ramai jugak makan kat sini.




Emm. Makanan kat sini boleh lah tahan. Ada yang sedap dan ada jugak yang kurang sikit. Tapi yang pasti harga nyer pown "sedap" jugak. Nak makan kat sini at least kena bawa duit lebih dari RM 50. Malam tue kitorang just order Pasembur, Char Kueteow dengan Ais kacang je. Tue pown dah sangat-sangat kenyang. Alhamdulillah. Hehehe.


Pasembur - RM 52.

Ais Kacang - RM 4.

Char Kueteow - RM 8.

Nak makan sekali-sekala boleh je kat sini. Tapi kalau hari-hari, rabak poket. Hahahaha. Ok lah. Selamat Menjamu Selera ya kawan-kawan.  (^_^)



       

12 comments:

tunz said...

sodap ea.......uhuhuhu

Azekzk said...

sedapnya. nk jgk.

Cik Shazie said...

kalau p sabtu aritu, mesti kita terjumpa punya. hehe XD

TUNASYA said...

@tunz
hehehe...sedap jugak... :)

TUNASYA said...

@Azekzk
hehehehe...
kalau nak, kena try makan kat padang kota lama jugak lah... :)

TUNASYA said...

@Cik Shazie
alaaaa...
ye ke...
kalam tak jumpa cik shazie...
hehehe...

Cik Shazie said...

Huhu..tp x p mkn pon, mahai sgt.. p tgkp2 gmbr ja.. wtp skrg..? dh hbs bljr kn?

Miss Wawai said...

meleleh tgok ais kacang tuuuu -guuulpp-

TUNASYA said...

@Cik Shazie
ha'a...
agak mahal lah kan kat situ...
emm...skarang tengah praktikal...
hehehe...

TUNASYA said...

@Miss Wawai
esok terus kena gi makan ais kacang tao...
hehehehe...

MNFMZ said...

pasembur rm52?? gile ah -.-

TUNASYA said...

@MNFMZ
yup RM 52... =.="