21 January 2012

Jam comel...


Salam!


Lately nie aku mula suka dengan jam yang comel-comel. Dulu masa aku pergi Singapore, aku pernah nampak jam comel nie. Tapi tak berminat pown nak beli sebab nampak macam budak-budak. Pastu apa mimpi aku ntah nak cari jam comel tue kat sini plaks. Hehehe.


Nie lah jam comel yang aku nak cerita nie. Aku punya warna purple pink. Hehehe. Jam nie murah je sebab bukan nyer brand Swatch, Casio or what-so-ever. Sebenar nyer aku tak kisah pown barang branded ke tak branded. Asal kan aku suka, aku beli. Hehehe.




Hari tue aku ada tunjuk jam comel nie kat Si Dia. Si Dia cakap memang comel betul jam tue. Si Dia siap suruh beli kan satu lagi untuk adik Si Dia. Pastu Si Dia cakap, jam tue macam pembaris masa zaman sekolah rendah. Alaaaaa pembaris yang boleh lentur-lentur tue. Hahahahaha.


Last but not least. Saja aku nak tempek gambar aku besar-besar kat sini. Hahaha. Ok lah. Selamat bercuti ya semua. Daa!  (^_^)






    
   

6 comments:

syafiqah nazri said...

alolo...comelnya jam diaaa :D

TUNASYA said...

@syafiqah nazri
hahahahaha... ;)

Faiqah Ghazali said...

Ugghh , comelnya ! :)

TUNASYA said...

@Faiqah Ghazali
hehehe...
comel kan?

sara E a.k.a ct said...

sy pown teruja jumpe jam nii!!:D..ahak..
comel2..suke kaler dy..ade warna warni..huk3:D

TUNASYA said...

@sara E a.k.a ct
hehehe...
saya pown suka! :)