24 February 2012

Pray for me...


Salam!


Maaf lah dah berapa hari dah blog aku terbiar macam tak bertuan. Dalam 2, 3 hari nie aku rasa serabut sangat.  Macam-macam yang terjadi di sekeliling aku dalam masa yang sama. Rasa macam otak nie dah overload sangat nak simpan dan fikir. Huhu. 


Plus dengan keadaan muka aku yang tiba-tiba timbul bintik-bintik halus yang tak diundang. Aku fikir nie maybe tanda-tanda allergi or maybe jugak campak. Errrr. Tapi tiba-tiba plaks rasa macam perubahan hormon yang tak stabil yang terjadi pada setiap bulan.  =.="


Hmm. Aku harap esok pagi bila aku bangun, everything will be fine. Amin. Pray for me. Thank you.  :)



    

0 comments: