16 February 2012

Secret Recipe again...


Salam!


Semalam aku keluar dengan Sarah. Lama betul tak jumpa. Mission utama ialah teman Sarah shopping. Tapi haruslah membelai perut yang sedang kelaparan dulu. So, kitorang pilih untuk makan kat Secret Recipe.


You know what, aku baru tao dekat Secret Recipe ada lunch hour promotions. Dia ada 3 set untuk kita pilih yang hanya berharga RM 16.90 termasuk dengan air Ice Lemon Tea. 


Aku order set C iaitu Spaghetti Bolognise. Sarah plaks order Set A iaitu Grilled Mushroom Chicken. Satu lagi set aku tak ingat apa.  =.="


Spaghetti Bolognise.

Grilled Mushroom Chicken.

Ice Lemon Tea.

Aku suka Spaghetti Bolognise kat sini. So tasty and sudah pasti mengenyangkan perut aku sampai ke malam. Hehehe. One more thing, aku nie kureng sikit arr minum air Ice Lemon Tea. Tapi aku redah je sebab dah satu set kan. Hahaha.


Sarah Izzati.


So, we eat and we talk a lot. Banyak benda kot nak cerita. Hahaha. Tapi rasa tak lengkap plaks bila lagi sorang tak cukup. Hari tue just gather Double S bukan Triple S. Tapi takpa. Next time ada lagi. Hehehe.


Ok lah. Till here. Bubye.  (^_^)


P/s : Bila tengok entri nie tiba-tiba aku rasa lapar plaks. Oh no!!

     

2 comments:

Sarah Saa'din said...

hehe. thanks sbb temankan saya shopping. :D mim, nk gmbr2 hari tu boleh ? attach kn kt inbox fb eh. tak payah upload. cheq segan. hikhikhik

cik kiwi's said...

ok. sedap dan rasa lapar skang!!!