19 February 2012

Taman Tasik Taiping again...



Salam!


Semalam lepas pergi Nibong Tebal, ayah aku terus nak hantar aku balik kampung dekat Taiping. Tapi sebelum tue aku suruh ayah aku singgah dekat Taman Tasik Taiping jap. Nak beriadah dengan cousin dan nephew aku. Hehehe. 


Sebenar nyer kan, aku ada agenda lain. Hehehe. Tadaaaa! Nak pergi bergambar sebenar nyer. Hehehe.















Selalu nyer aku pergi Taman Tasik Taiping nie sorang-sorang je. So takda lah orang nak ambil gambar aku. Hehehe. Tapi kali nie aku bawa dua orang jejaka terhangat di pasaran untuk ambik gambar aku. Hahaha. Akhir nyer dapat jugak aku bergambar kat sini. Puas hati aku. Thanks a lot cousin and nephew! :)




TUNASYA-Cousin-Nephew

Nie first time diorang datang sini dan diorang cakap tempat nie cantik. Hehehe. Ehem. Ada harapan aku nak bawa diorang datang sini bergambar lagi. Hahahahahahahaha.  :D



    



0 comments: