14 February 2012

Wedding on 26.1.2012

Salam!


Malam nie tiba-tiba rasa nak letak gambar wedding cousin aku. Hehehe. Abang aku jadi photographer diorang. Tue pown last minute request. Family punya pasal, abang aku redah je. Aku tumpang sekali. Tapi aku ambik gambar just suka-suka je. Dah ada camera kan, takkan nak simpan je kot. Hehehe.


Abang aku 'kidnap' pengantin masa majlis kenduri dah nak abis. Hehehe. Pukul 4 lebih kot tak silap aku time tue. Panas terik lagi baq hang. Abang aku bawa gi kawasan depan Masjid Zahir je. Sebagai pengantin of the day, terpaksa lah diorang menahan panas terik dan malu bila time nak bergambar. Semua orang yang lalu-lalang tengok kot. Hahaha.














Aku suka betul lah tengok gambar pengantin. Sweet sangat! Bila lah turn aku kan. Erkkkk! (Pangg sedas sebab suka berangan sangat. Hahahaha.)


Till here. Daa!  (^_^)


                   


1 comments:

saya gades pelik said...

alolo sweetnye pengantin :)

bila tah nak jadi mcm tuh..hehe