16 March 2012

1# Long Distance Relationship...


Salam!


Hari nie aku nak share sikit pasal Long Distance Relationship (LDC) antara aku dengan Si Dia. Aku dengan Si Dia walaupun duduk dalam satu negeri tapi aku dengan Si Dia jarang berjumpa. Daerah kami berbeza dan lautan menjadi sempadan antara kami berdua. 


Kadang-kadang dapat jumpa sebulan sekali. Kadang-kadang dua bulan sekali. Dan kadang-kadang tiga bulan sekali pun pernah jugak. Bunyi macam oh-my-gosh boleh ke relationship macam tue? Yeah. Memang tue lah al-kisah aku dengan Si Dia since for the past few years.  ;)


Alhamdulillah. Hari nie dah masuk 6 tahun, 4 bulan, 2 minggu dan 2 hari aku dengan Si Dia. Cinta monyet dari Form 2 tue babe. Hehehehe. Banyak dah suka duka kami lalui sama-sama.


Tapi kan. Ntah kenapa 2,3 hari nie aku meroyan tak tentu hala. Agak nyer rindu sangat kot. Hihihi. *Blushing*




Nahhhh. Takda keja gi letak gambar dating zaman sekolah dulu. Hahaha. Nie kalau Si Dia tao aku letak gambar nie konfem kena bising. Hahahaha. Owh ya. Jangan tanya kenapa dulu aku 'hitam'. Hehehe.  =.="


Sampai sini je lah ya. Got to go. Daa!  (^_^)





            

1 comments:

Vibration Machines said...

Regardless to the distance of the two person when both are in love nothing is impossible. Nice share....Smile!!