02 March 2012

Done!


Salam!


Alhamdulillah. Akhir nyer semua kerja dah siap. Puas hati aku bila tengok semua kerja dah setel. Ringan sikit beban kat kepala aku nie. Huhu. Bukan senang ok nak perah otak untuk hasilkan final report at least 50 pages. Phewww. Perlukan kekuatan fizikal dan mental yang mantap ok. Err. Hal nie hanya terjadi bila buat kerja last minute.  =.="


So, aku kena packing barang sebab esok pagi aku dah nak gerak pergi Shah Alam. Saja pergi awal sebab ada hal dengan family sikit. Tapi takpa. At least aku takda lah kalut-kalut sangat kan sebab Presentation tue hari Isnin. Sempat lagi kalau nak touch up dan prepare apa yang patot kan.


Barang yang WAJIB harus lah dah siap letak dalam beg awal-awal lagi sebab takot ada yang tertinggal.


Done!

Done!

Done!

Alhamdulillah. Semua dah siap so sekarang masa untuk tidur dengan nyenyak nyer! Selamat malam semua.  (^_^)



 

5 comments:

musya said...

wow!syabas. hehe klu asgment muca tk byk report-report neh. byk sketches je penuh. -.- hee ape pon keep it up. :)

Ayien Ocaca said...

gile la...ni subject ape, course ape and part bape nye report ni??
Yien nak siap kat report part4 pon, rasa nak mnangis tau....hehe

TUNASYA said...

@musya
Thanks a lot dear! :)

TUNASYA said...

@Ayien Ocaca
Nie practical report yien...
Diploma Teknologi Tekstil Part 6... :)

intan norshafika said...

salam..kaq , sye nk tnye ckit..actually sy dpat twaran dip teknologi tekstil..so, nk tnye akaq, teknologi tekstil 2 aoe snanye..sy tgh dlm dilema ni..xtaw nk pg ke x..hope akaq boley expl kt sye,,dip ni stdy psal ape je..kjew ape je nnt law dah hbs..berbaloi ke law sye amek kos ni..hope akaq ley tlg sye..pleazz!! tq