15 March 2012

Engagement...


Salam!


Hari Sabtu yang lepas, aku  kawan aku telah selamat bertunang dengan jejaka pilihan hati nyer. Alhamdulillah. Setakat nie dah 2 orang classmates aku bertunang. Sorang dekat Selangor dan sorang lagi dekat Perak. Tiba-tiba aku jadi excited nak tunggu wedding diorang plaks. Huhu.


Dan ini lah sebab utama 'the girls' datang berkampung kat Perak nie. Hehehe. Masing-masing excited nak attend majlis pertunangan kawan aku dekat Parit Buntar. Hehehe.


So, aku malas nak cerita panjang-panjang. Sila tengok beberapa gambar disekitar majlis tersebut. Hehehe.












Owh. Gambar 4 orang gadis pingitan yang pegang bunga nie konon-konon nak ambik berkat majlis. Hahaha. Aku letak gambar ikot turn tao. Hanya aku dan mereka je yang tao. Hahaha. Tapi apa-apa pown, kita sebagai manusia hanya mampu merancang, Allah yang menentukan segala nyer. Kan?  :)


And last but not least, aku nak ucapkan tahniah buat Farihah dan Nazreen for their engagement day. I'm happy for them. Hehehe.





P/s : Semua orang pakat sibuk tanya, bila plaks turn aku? Amboihhh. Aku lambat lagi lah. Matang pown belum lagi nie. Hahaha.  =.="



     


0 comments: