12 March 2012

KLCC, here we come!


Salam!


Memandangkan voucher dah dapat, so it is time to spend it! Hehehe. Kawan-kawan aku cakap nak pergi kedai buku kat KLCC, aku pown follow je lah. Kali nie kami keluar pergi KL tak perlu lah nak berasak-asak naik public transport sebab kawan aku bawa kereta. Hehehe.




Sampai je kat sana, perut kami masing-masing berdongdang sayang mintak diisi dengan segera. So, kami terus pergi ke food court. Time tue sangat ramai manusia sebab lunch time kan. Nak tak nak kami terpaksa lah redah jugak. Lapar punya pasal. Hehehe.


Bila perut dah kenyang suka hati, kami terus kembali ke niat kami yang sebenar iaitu ke kedai buku. Hehehe. Kami pergi kedai buku Kinokuniya kat Level 4. Kawan aku cakap, kat sini banyak buku. Yeah, sangat banyak buku sampai aku sendiri naik pening nak pilih buku apa. Hehehe. Lama jugak lah kami dalam kedai buku tue lebih kurang 3 or 4 jam jugak lah. Hehehe.




So, at last aku just spend RM 150.40 je kat situ. Voucher lagi RM 50 aku nak simpan untuk pergi belanja kat kedai buku lain. Sebab aku tak jumpa pown buku Chicken Soup yang aku nak tue. Takpa2. Voucher still valid sampai hujung bulan Mac nie. Sempat lagi sempat lagi. Hehehe.


Nak tengok apa hasil nyer? Hasil tangkapan aku tak banyak sangat sebab aku banyak ambik buku english. Paham lah kan harga buku english macam mana. Hehehehe. Buku dah beli banyak, tapi still mencari masa untuk baca semua nie. Hahaha. Bukan apa, minggu lepas ada banyak aktiviti dengan the girls. Hehehe.





Ada banyak benda nak share dengan semua reders. Wait for the next post ya. Daaa.  (^_^)



                 



2 comments:

Rtp Farra Arisha said...

eheh membaca jambatan ilmu. so it's better for you reading all those books...

TUNASYA said...

@Rtp Farra Arisha
thanks you... :)