18 March 2012

No Money, No Shopping...



Salam!


This few days aku paksa diri aku untuk terperap dirumah menghadap laptop ngan tv je. Sebab? Sebab nyer aku kena kawal nafsu untuk SHOPPING.  =.="   


Tapi hari tue aku ada keluar jugak sekejap. Aku mengidam nak makan Spicy Chicken McDeluxe. Ok fine. Aku pikir nak pergi McDonald, beli bungkus dan terus balik rumah. Malang nyer aku GAGAL! Lepas beli tue, kaki aku nie boleh plaks gi gatal nak round-round pusing mall.  =.="


Aku usha baju, aku usha kasut, aku usha beg. Hmmm. Boleh usha je lah, beli tak pown. Sebab sekarang aku tengah eco-no-money. So, harus lah berjimat cermat dari segala aspek.


So, aku kena cari kerja part-time as soon as possible. Sebab NO MONEY NO SHOPPING!  Sabar je lah.  =.="




   
    

4 comments:

syafiqah nazri said...

huhu..sama lah...eco-no-money :(

Drain Camera Melbourne said...

This is correct!!.. you cannot go shopping without money.

muiz aL said...

Dari habis duit shopping, baik belanja saya.. Hihi

http://notadijari.blogspot.com/

TUNASYA said...

@syafiqah nazri
Pasni kita kena save-the-money ya... ;)