14 March 2012

Spend time with the girls at Taiping...


Salam!


Hari tue dah pergi Lost World of Tambun, so next plan aku dengan kawan-kawan nak pergi berfoya-foya sekitar Taiping je plaks kot. Hehehe. Mula-mula kitorang pergi round-round dekat Taiping Sentral dengan Tesco je. Saja cuci-cuci mata. 




Next, memandangkan cuaca tengah elok so kitorang pown pergi jalan-jalan kat Taman Tasik Taiping plaks. Dah siap standby bawa tripod dengan props. Hehehe.






Kitorang berposing dekat tasik tue macam tasik tue kitorang yang punya. Hahaha. Bila ramai-ramai boleh lah buat macam tue. Cuba sorang or dua orang je. Takda makna nyer kan. Hahaha.


Baru je ingat nak posing kat tempat lain lagi tapi langit dah mendung dan hujan dah mula turun, So, tunggu apa lagi. Terpaksa lah LARI!!!!! Hahaha.  :D



     

1 comments:

Muwaffaq said...

follow me back http://the-flip-flop.blogspot.com/