18 April 2012

Demi mencapai impian...


Salam!


Demi mencapai impian aku, aku sanggup lakukan apa saja. Nasi akan ku makan. Air akan ku minum. Chewahhh. Ayat konon-konon dramatik. Hahahahaha.


Parents aku cakap tak keja pown takpa. Rehat je kat rumah. Tapi kalau aku tak keja mana aku nak cari duit nak capai impian? Nak harapkan duit tabung. Hahahaha. Tabung je ada banyak (sebab tabung bentuk comel-comel). Duit nyer takda pown. Hahaha. Tapi aku dah start menabung lah tahun nie. Yey! Hahahaha. 


So dengan rela hati aku pergi lah kerja part time. Niat utama nak keja memang sebab nak capai impian guna duit sendiri je. Hehehe. Aku target impian aku tercapai sebelum hari raya. Mudah-mudahan segalanya dipermudahkan. Amin.




Semua demi "AWAK" tahu tak? Kalau tak, of course lah saya lebih suka duduk rumah goyang kaki dan gemuk sihat kan badan je. Hehehe. "AWAK" tunggu ya. Nanti saya cukup duit, saya pergi ambil "AWAK" ya. (^_^)



 

0 comments: