13 April 2012

Granny oh granny...


Salam!


Secara rasmi nyer pada 9 April 2012, aku telah naik pangkat sebagai GRANNY. Tak nak lah panggil nenek. Bunyi macam tua sangat. Better panggil granny. Bunyi macam cool sikit. Hahaha. Cool lah sangat kan.  =.="  Dan secara rasmi nyer jugak parents aku dah jadi great grandparents. Hahaha.


Welcome to the family Putri Nur Zuyyin Zahira. Tak sabar nak tunggu cucu saudara aku nie balik Alor Setar. Hehehe. Setakat nie boleh tengok gambar kat Facebook je lah. :)


Credit to kekanda TKR.

Aku tanya kat abang aku. Baby nie tengah tidur ke celik? Abang aku jawab 50-50 sebab baby nie baru lepas minum susu. Kira 'lalok' lah kata abang aku. Hahahaha. :)



   

0 comments: