19 May 2012

Eyeliner oh eyeliner...


Salam!


Hari nie dengan bangga nyer aku nak bagitau something. Apakah? Actually kan, aku dah pandai  reti guna "Liquid Eyeliner".


Hahaha. Kesian tak aku? Setelah sekian lama baru nak reti guna. Sebelum nie aku pernah try banyak kali. Tapi aku give up sebab hasil nyer mata aku macam "mak tiri yang jahat". Hahahahaha.


Pada firasat aku lah kan, aku reti guna eyeliner maybe sebab aku guna barang Elianto kot. Tue pun lepas girlfriend aku yang suggest lah. Hehehe. Thank you dear!  ;)


Tadaaaaa! Nie lah hasil nyer. Maybe nampak biasa-biasa je. Tapi at least dah tak rupa "mak tiri yang jahat" dah. Hehehe.




Sampai sini saja tahap bangga yang aku nak diheboh kan di blog. Hahaha. Kalau ada yang tak suka, tanpa segan silu boleh lah klik [X] tue ya. No hurt feeling. Selamat malam.  (^_^) 




4 comments:

Kembara Perantau said...

tergoda lah pulak..

jaakechik said...

samapi hai ni jaa masih tak expert pakai yg liquid tuh! menci tul!

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

cik eyla jarang sangat2 guna eyeliner hikhik

sis92 said...

huhu sis tak reti liquid