13 May 2012

Magnetic Aura...


Salam!


Malam nie aku ada nak share sedikit info ringkas untuk tentang produk MAGNETIC AURA. Mungkin ada yang pernah dengar nama produk nie dan pasti ada jugak yang first time dengar kan. Kalau berminat, boleh teruskan membaca sampai abis. Kalau tak berminat, tak mengapa takda siapa yang halang.  :)


Aku pun baru tao produk nie dari abang aku. Abang aku ada buat simple demo tentang kebaikan produk nie dan aku jadi tertarik. Selalu nyer jarang aku nak tertarik dengan produk-produk kesihatan nie. Biasalah bila jiwa muda, produk-produk kesihatan nie aku tak pandang. Yang aku tao, online shopping baju, aksesori, shawl dan sebagai nyer. Hehehe.  ;)


Terdapat pelbagai jenis produk Magnetic Aura contohnya seperti MINYAK, SABUN, KOPI, dan MADU. Pada entry kali nie, aku lebih fokuskan pada produk Minyak dan Sabun Magnetic Aura. Kenapa? Sebab produk nie antara yang laris dijual di pasaran sekarang nie.  :)                                               
                               

Minyak Magnetic Aura - RM 29.90

Kebaikan penggunaan Minyak Magnetic Aura ini sangat meluas. Minyak ini membantu dari segi meningkatkan stamina dan tenaga serta baik untuk pelbagai jenis penyakit sendi. Selain itu, minyak ini juga dapat memberikan tumpuan sepenuhnya ketika bekerja atau belajar. 



Sabun Magnetic Aura - RM 19.90


Sabun Magnetic Aura juga tidak kurang bagusnya. Sabun ini berfungi sebagai agen pembersih dan membantu melancarkan peredaran darah. Sabun ini sesuai digunakan untuk muka, badan dan juga rambut. Dan yang paling utamanya, sabun ini sesuai digunakan untuk mereka yang kulit sensitif, jerawat, jeragat dan alahan makanan laut.

Semua produk Magnetic Aura sesuai digunakan oleh semua golongan KECUALI ibu mengandung dan kanak-kanak di bawah umur 3 tahun.

Mulakan dengan Bismillah, selawat dan berdoa, InsyaAllah mujarab.


FYI, aku sekarang tengah cuba Minyak Magnetic Aura. Alhamdulillah aku nampak kesan nyer terhadap diri aku. Family aku pown ramai yang cuba produk Magnetic Aura nie. Kalau ada pembaca blog picisan nie yang berminat, boleh KLIK SINI  untuk maklumat lanjut ya.


Owh ya. Entry aku nie bukan berbayar atau apa-apa yang sewaktu dengan nyer. Aku cuma share produk yang aku rasa bagus untuk semua. Ok lah. Sampai sini saja. Selamat Malam.  (^_^)


         

2 comments:

Ruzzezanie said...

1st time dgr benda ni. thanx untuk info.

TUNASYA said...

@Ruzzezanie
Sama-sama...
sharing is caring... :)