04 July 2012

Elianto Whitening Eye Cream...


Salam!




Alhamdulillah. Tercapai jugak wishlist aku untuk bulan nie. Bulan nie aku target nak beli Elianto Whitening Eye Cream. Tau tak hati nie rasa gundah gulana selagi tak beli and try produk nie. Mana lah nak tau kot-kot hasil dia positif kan.


Aku dah survey harga since last month lagi. Eye cream tue harga RM 43. Agak mahal dari eye cream yang aku pernah cuba sebelum-sebelum nie. Tapi tak kisah lah kan kalau mahal tapi berbaloi. Sebab keyakinan aku agak tinggi untuk produk Elianto nie. Hehehe.


Survey punya survey, masuk je bulan Julai tup tup aku nampak Elianto buat SALE! Haaa. Tunggu lagi. Hahaha. Eye cream tue ada potongan 30%. Tanpa segan silu terus aku beli je lah. Dah save banyak kat situ. Duit lebih boleh simpan buat shopping. Yeyy!  (^_^)




Tengok lah! Si mata panda nie sangat happy dapat beli eye cream baru. Dan dengan harapan matanya kurang sikit sifat ke-panda-an tue. Hahaha. Hasilnya InsyaAllah akan update dari semasa ke semasa. Sekian terima kasih.  :)



              


1 comments:

Sarah Saa'din said...

Sayanggggggg !
Sarah tak jadi kerja kat sini, and I'll be back to Alor Star, probably on this weekend. :) let's have a date, and belanja sarah rasmi tutti frutti in Jitra. :P muahmuah !