03 September 2012

Ke Mana Menghilang? Ini Jawapannya...


Salam!





Wow! It had been such a long time from my last update. Hehehe. Banyak benda yang aku kena fikir dan buat sejak akhir-akhir nie. And now everything is almost done! Yeayy!


Bab 1 : Sepanjang aku menghilangkan diri nie, terlalu banyak benda yang jadi dalam kehidupan harian aku. Kadang-kadang aku rasa macam aku nie lemah sangat untuk menghadapi semua dugaan. Asyik mengeluh dan merintih je. Tapi bila difikirkan balik. Allah takkan menguji hamba-Nya jika hamba-Nya tak mampu menghadapi dugaan. Alhamdulillah. Aku cuba untuk bangun kembali.


Bab 2 : Sekarang hanya tinggal beberapa hari je lagi untuk aku menghabiskan saki baki "cuti panjang" aku. Hehehe. Harus get ready dari fizikal dan mental untuk sambung belajar for the next level. Mood bercuti masih acivate dan mood untuk study masih deactivate lagi. Hehehe.


Bab 3 : Mood untuk update blog akan kembali normal selepas nie. InsyaAllah. Tunggu ya! Heee. Banyak benda aku nak share dengan kawan-kawan nie. Dan dah lama jugak aku tak ber-blogwalking. Will do so later. Wait for me bloggers! Hehehe.


Wahhh. Bukan main aku siap letak bab-bab bagai. Macam novel tapi malangnya bukan novel. Takda kaitan langsung ok. Hahahaha. Jumpa next entry. Bye-bye!  :)




     


             

2 comments:

Fiza Suhaimi said...

Selamat kembali Tunasya :) :)

TUNASYA said...

@Fiza Suhaimi
Terima kasih dear... ;)