15 November 2012

Baseball T-shirt...


Salam!


Disebabkan tertido awal tadi. Now aku dah menggelabah tak tau nak buat apa bila bangun time pagi-pagi buta macam nie. Nak study?? Jauh sekali. Hahaha.


Emm. Memandangkan kawan-kawan semua dah nyenyak dibuai mimpi, terpaksa lah aku men-google apa yang boleh. Hahaha. 


So, just nak share pasal this type of t-shirt. Dah lama dah dijual dan dah ramai dah yang pakai. Tapi orang yang pakai tue tahu tak apa nama t-shirt nie instead of call it as a t-shirt only? Heee.



This is a BASEBALL T-SHIRT.


It just a simple information from me. Sebab lately nie aku suka tengok any girls or boys yang pakai baseball t-shirt. Nampak cool je. Heee. Dan aku pun nak beli dah beli dua. Dua okay bukan satu. Hahaha.  (^_^)




           




1 comments:

hnahdy said...

owh ni la t shirt baseball.. lelaki suka t shirt ni