25 May 2013

Hari ini 25 haribulan...


Salam!


Maaf lah ya. Aku nie sekejap muncul sekejap timbul. Sibuk sikit lately nie. Apa-apa pun sekarang aku sedang bercuti selama 10 hari. Eh bukan aku sorang je. Tapi seluruh UiTM. Hehehe.


Hari nie dah 25 hb. Sekejap je masa berlalu. Allhamdulillah. Niat aku untuk menikmati dan bersuka ria tahap extreme every single day di bulan Mei nie tercapai. Terima kasih banyak-banyak kepada mereka yang terlibat. Hehehe.


Nothing much to talk about. Tapi hari nie aku teringin sangat nak letak gambar aku besar-besar kat blog. Hahaha. Mohon tiada orang yang menyampah. Hahaha.







Ok. Itu sahaja untuk hari ini. Sila tunggu aku update untuk esok pulak. Bubye.  (^_^)



   

0 comments: