14 May 2013

+Wondermilk Cafe at Citta Mall...


Salam!


Weekend hari tue sampai jugak aku akhirnya aku ke +Wondermilk Cafe. Aku tahu kewujudan cafe nie pun dari blog-blog yang aku singgah. Hehehe. Cafe nie ada beberapa branch. Aku pergi cafe di Citta Mall sebab dekat sikit memandangkan ini first time aku ke Citta Mall! 


Here we go! Aku kagum dengan interior design cafe nie. Unik! Hehehe.








Aku ke sini dengan niat nak lunch dan celebrate birthday bestfriend aku yang sorang ini. Memandangkan cafe nie memang famous dengan cupcake yang comel-comel belaka. So, aku pun jadikan lah sebagai cake birthday girl. Hehehe. Rasa cupcake dia sedap di samping decoration yang sangat menawan hati aku. Hahaha. Tapi manisssss sangat. Tahu lah kan cupcake selalu manisnya macam mana. 






And this our meal for lunch. Aku tak berapa tahu sangat menu apa yang best dekat sini sebab nie first time try. So, aku direct je tanya dekat staff dia menu apa yang favourite kat sini. Haaa. Kan senang. Malu belakang cerita. Yang pasti dapat makanan yang sedap. Hahaha. BTW, kat cafe nie guna konsep self service. So just order kat kaunter dan pick up air sendiri. Makanan je diorang hantar. So far makanan dia sangat tasty dan aku sangat berpuas hati.


Mr Aglio Olio

Chicken & Cheese Baked Potato


Tadaaaa! Ini lah birthday girl yang aku cakap kan tue. First time aku celebrate dengan dia secara officially dan perfect. Zaman kat hostel dulu aku pernah sekali celebrate birthday dia jugak tapi dalam keadaan yang sangat "menyayat hati". Serius aku ketawa sorang-sorang bila teringat balik kisah tue. Hehehe.


Happy birthday dear!

Yang bawah ini belum birthday girl lagi. Coming soon! Hehehe. Ok sampai sini sahaja cerita jalan-jalan cari makan aku. Yeahhhh. Aku tetap dengan hobi aku iaitu snap dan upload gambar makanan secara berleluasa walaupun ada artikel mengatakan hobi macam nie merupakan petanda orang sakit mental. Perghhh! Statement menusuk kalbu gila. Tapi ada aku kisah? Hahahaha. Aku gila makanan baq hang. Hehehe. Bye! :)







    




2 comments:

kwn ucu said...

yang makan macam mee tu boleh abih ka?..keke

TUNASYA said...

@kwn ucu
Tak abis lah kawan ucu...share dengan kawan... :)