22 December 2013

Hello Instagram!



Salam!


Currently this is my obsession. Tak buka Facebook berhari-hari pun tak kisah. Tapi kalau sehari tak buka Instagram dan scroll down gambar-gambar rasa macam tak lengkap pulak hari aku. Heee.


Aku rasa Instagram nie macam somewhere yang kita boleh share every moments or experiences dengan kawan-kawan including public or maybe stalker. Hahaha. Kita share dengan orang. Orang pun share dengan kita. 


Instagram akan jadi lebih interesting with the caption. Simple word but meaningful. Tapi, kadang-kadang tak perlu nak tulis caption panjang-panjang macam karangan SPM. Sebab a picture can describe a thousand words. Dan bak kata Yuna, "There's is a song in every image."  :)










   

7 comments:

Nora Karim said...

wow,ramainya follower instagram...huhuhu

me?! tak pernah create instagram...

auni shahira said...

yup2..btol tu...kalau satu hari x bukak insta mmg xsah..wajib scroll sampai bwh n bawah..hehe

ayafarhana (: said...

follow kite juga >,<
http://instagram.com/ayaaaanaa_

TUNASYA said...

@Nora Karimramai kawan-kawan je kak... :)

TUNASYA said...

@auni shahirayeyyyy! give me 5! :)

TUNASYA said...

@ayafarhana (:dah follow dah..thanks dear... :)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini