12 January 2014

Rindu...


Salam!


Tatkala ini aku sedang membilang hari untuk last paper final exam. Tak sabar rasanya nak habis exam. Then, it will be two months without classes, assignments and also tests. Heaven.  :)


Hmmm. Tiba-tiba hari nie aku teringat kisah semester lepas. Lebih kurang minggu-minggu terakhir exam macam nie lah aku dapat berita sedih. Seorang sahabat yang aku sangat rapat, pergi buat selama-lamanya. It was really a hard time for me. Ketika itu, aku sedang berhempas-pulas untuk last paper final exam semester lepas. 1 Julai 2013. Akan aku ingat sampai bila-bila tarikh tersebut.


Entah kenapa tiba-tiba teringat tentang dia. Rasa sebak sangat hati nie. Air mata mengalir deras tak dapat lagi ditampung. Serius aku rindu sangat kat dia. Aku baru saja kenal dia lebih kurang empat bulan. Tapi betapa sayangnya aku kat dia dan betapa rapatnya aku dengan dia seolah-olah kami sudah kenal bertahun lamanya.


Aku selesa sangat berkawan dengan dia. Menjadi teman berbual ketika suka dan duka. Teman yang sentiasa memberi semangat ketika aku jatuh. Serius aku rindu. Aku rindu gelak tawanya dan aku rindu gurau sendanya. Tapi Allah lebih sayangkan dia. Aku redha. 


Ya Allah. Aku bersyukur diberikan peluang untuk mengenali dia walaupun dalam tempoh masa yang singkat. Aku bangga dapat mengenali seseorang sebaik dia. Aku hanya mampu kirimkan Al-Fatihah kepadanya sebagai pengubat rindu. 



Saya rindu awak, NKB.  Al-Fatihah.







 
     


 

   




3 comments:

Ann Ishak said...

al-Fatihah

kwn ucu said...

al-Fatihah, mudah-mudahan rohnya ditempatkan dikalangan orang yang beriman. AMIN

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini